伊莉討論區

標題: 李鍾碩韓孝珠情侶裝食雪糕曬新婚生活? [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2016-8-9 12:11 AM     標題: 李鍾碩韓孝珠情侶裝食雪糕曬新婚生活?

由李鍾碩跟韓孝珠主演嘅人氣韓劇《W》近日於本港及韓國熱播,而後日將播出第7集,劇組今日就率先公開李鍾碩跟韓孝珠甜蜜約會嘅預告照。

今次李鍾碩跟韓孝珠穿上粉紅色衫嘅情侶裝於公園拍拖,齊齊食雪糕之餘又一齊踩單車,非常sweet!而上周公開嘅預告片就暗示二人會結婚,即係呢輯相係二人嘅甜蜜新婚生活?劇迷要忍多兩日先可以知道真相啦。

另外,MBC方面今日透露因為要轉播里約奧運嘅關係,後日同大後日播映嘅《W》有機會受到影響,不過強調暫時未確定會否停播,會因應賽事嘅實際情況再作決定。而今晚播出嘅《怪物》以及後日播出《Radio Star》就確定停播。

心得:李鍾碩韓孝珠外型都頗合襯,相信會帶來好收視。

[attach]115373572[/attach][attach]115373573[/attach][attach]115373574[/attach][attach]115373575[/attach][attach]115373576[/attach][attach]115373577[/attach][attach]115373578[/attach][attach]115373579[/attach]

作者: 小林造型師    時間: 2016-8-9 09:04 AM

有女神韓孝珠可以當女友
現實中的那位男朋友可真是幸福
作者: zogol    時間: 2016-8-9 12:49 PM

外型和實力都不錯,期待他們的表現。
作者: tina82022000    時間: 2016-8-9 06:38 PM

作者: bbqq3040    時間: 2016-8-9 07:01 PM

很合襯。。。
劇集也很好看,期待下一集
作者: kenlin2003    時間: 2016-8-9 07:09 PM

作者: tammyfun    時間: 2016-8-9 09:48 PM

作者: allen90024    時間: 2016-8-9 09:56 PM

作者: a5720104    時間: 2016-8-12 07:06 PM

俊男美女坐在一起
就算只是在吃冰淇淋
也彷彿像是一幅畫
可以預見得出收視肯定很好
作者: ming80226    時間: 2016-8-12 10:28 PM

只能說一入坑就爬不出來了
停播心癢癢
作者: corneliuslee93    時間: 2016-8-12 11:01 PM

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://10.eyny.com/) Powered by Discuz!